Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (3.40 secunde)
Cusatoreasa (Sora artistului), slucrare semnata de Nicolae Grigorescu a fost cumparata de omul politic Ion Ionescu-Quintus direct de la artist din atelierul de la Campina la varsta de 30 de ani, devenind astfel primul ei colectionar.
Cursul lucrurilor se schimba brusc in momentul in care sora lui moare intr-un atentat terorist, iar David o ia in grija pe Amanda, nepoata sa de 7 ani.
O prietenie putin probabila se leaga atunci cand Oopjen (un personaj faimos din tabloul lui Rembrandt) o confunda pe Jackie cu sora ei demult pierduta.
Copaceii din acvamarin, turmalina, acvamarin, ochi de tigru ii face colaboratoarea si angajata mea, Tina, sora lui Cristi Marinescu. Avem si piramide si figurine din jad, dar si casete persane din lemn - la 150 Ron, ne-a spus Angela Marincea.
Dar putini sunt aceia care rezista sa-si vada fratele, sora, mama arzand. La sfarsit, rudele varsa un strop de vin, aprind lumanari, duc la gura plangand o farama de cozonac.
Atunci Andreea devine un soi de sora mai mare si il cearta, il da afara din camera si inchide usa.
E an bun si de casatorie sau poate cineva din familie - copilul, sora, fratele - se va casatori si va fi mare efervescenta in familie.
femeile a caror bunica materna, mama sau sora a avut aceeasi boala; femeile care au avut deja cancer mamar; alimentatia bogata in grasimi animale, obezitatea, consumul excesiv de alcool, evenimentele generatoare de stres.
Fetita se afla in grija bunicii, alaturi de sora ei geamana si de un baietel in varsta de 7 ani, iar la un moment dat, scapata de sub supraveghere, a cazut de la o fereastra a apartamentului.
Sora lui Sf. Ilie este considerata ca fiind mai rea decat Sf. Ilie, intocmai ca unele femei ce sunt mai rele decat oamenii, si de aceea se tine mai cu frica de toti.
In septembrie 2005, Stephanie Yarber din Statele Unite a nascut o fata dupa ce a primit un tesut ovarian de la sora ei geamana.
Ori e alcoolica, ori sora cu frigiderul. Cu bulimia ei, pune la loc repede ce s-a chinuit sa dea jos ca sa arate ca are vointa politica sa supraliciteze posta romana.
O iubesc pe Sfanta Rita ca pe o sora. Dragostea pentru Tine a facut-o sfanta cazurilor imposibile si disperate. Cu ea impreuna te rog sa-ndepartezi de mine paharul nenorocirii mele.
Ce poti sa-i doresti unui om ai carui parinti au murit amandoi de cancer si care a pierdut si o sora, in floarea varstei, ucisa tot de cancer?
Nu as putea invata decat daca as fi orgolioasa, astfel as pierde toata informatia pe care mi-ar da-o sora mea, leucocita.
Sora mea este cea care concepe retetele si ea si firma au certificat de calitate primit in Anglia", ne-a spus Florentina Ionita.
Terra a avut o sora geamana, numita Theia. Era de marimea lui Marte si cele doua planete aveau o singura orbita, inainte sa se ciocneasca.
Femeile cu mama, sora, fiica care au avut cancer de endometru au risc crescut de a dezvolta boala. De asemenea, femeile din familiile care au o forma mostenita de cancer colo-rectal (cunoscut sub numele de sindromul Lynch), au un risc crescut de face aceasta boala.
Fratele Aureliei Ion face DECLARATII EMOTIONANTE despre sora lui In drama din Muntii Apuseni a pierit si studenta la Medicina Aurelia Ion, care a lasat in urma o interaga familie impietrita de durere.
Parintii au venit intr-un suflet la Cluj Alaturi de el se afla familia - sora si parintii -, sosita intr-un suflet de la Pitesti.
google-analytics.com